måndag 3 september 2012

Off topic: Stanley Sjöberg, homofientlig

Twitter, måndagen den 3 september 2012

4 kommentarer:

Swedish Zombie sa...

Det där var ju ärligt talat inte särskilt förvånande. Gubben är idiot.

Creutz sa...

Karln är skogstokig. Men det är sällan de blir så flagrant skogstokiga — karlar av hans typ — att de kläcker ur sig såhär ostrategiska ting... Men så tog han också bort tweeten efter en stund.

anna-stina sa...

Jaa
Hur kan man säga / påstå att : naturen / Gud ??
Skulle sända inte bara 1utan 2 orkaner?
Mot Usa pga nån "jätte " gay festival ?? Var höll denna stora tillställning hus då? I Usa ? Vilken stad? .el. Stat ? Var dom i?

& Tänk på alla dessa : Helt Osyldiga offer på Haiti & Cuba ?? Dessa människor i tex ..Port de Prince som fortfarande efter 2 år lever i katastrofiska tältläger till följd av jordbävninen år 2010 !!
Vad har Dessa stackars människor gjort ??
Bara för att : Stanleys ....: gud / natur skulle sträffa jorden med upprepade katastrofer : för vad då? För att " straffa dom" ???
Lovade inte Gud att han Inte skulle dränka jorden nån mer ggr ?? Och därför fick vi regnbågen ??

anna-stina sa...

Jag Har så svårt för tanken på en gud som sitter dömmande & kall långt borta och slänger ner jordbävningar .el. Orkaner/tornador
i ansiktet på folk...bara för att dom gör fel??
Det är inte den Gud som sände sin egen son till världen för att rädda världen ur den ondes våld genom att låta sig spikas upp på ett kors ! " Gud sände inte sin son i världen för att dömma världen utanför att rädda den för att vi skulle få liv genom honom !!

Jag tror på en Gud som kan gråta med mig när jag gråter så allting är gråt ! Jag tror på en Gud som kan skratta med mig och leka & som skrattar med hela kroppen !"
Jag tror på en Gud i botten av allt ! Längst där nere ! En Gud som också har förlorat sin ende son & sörjt honom i 2000 år !!! En Gud som Älskar såå djupt att det gör Ont i Hela kroppen !!!
Och som är såå stolt över varje barn som fötts och lever här på jorden !!! & som längtat & fortsätter att längta till att alla dessa väderfulla dyra människor ska hitta hem !!